Thermische vloerisolatie in gespoten PUR

Mike avatar

Mike op 11-08-2015

Er zijn twee soorten vloerisolatie: akoestische en thermische isolatie. Akoestische isolatie zorgt ervoor dat geluiden zich niet kunnen verspreiden waar thermische isolatie zorgt voor een aangename warmte.

Thermische vloerisolatie pur
De waarde van vloerisolatie wordt erg onderschat, terwijl ongeveer 25% van de warmte uw woning verlaat via de vloer.

Voordelen thermische vloerisolatie

Het grootste voordeel is de aangename warmte, de vloerisolatie zorgt ervoor dat de koude lucht vanuit de kelder niet omhoog kan trekken en een koude vloer veroorzaakt. Daarnaast zorgt de vloerisolatie ervoor dat u minder warmte verliest waardoor u minder hoeft te stoken. Vloerisolatie is dus ook financieel erg gunstig.

Gespoten PUR als isolatie

De variant waarbij PUR wordt ingespoten kent vele voordelen:

Isolerend vermogen

Vloerisolatie in gespoten PUR heeft de beste isolatiewaarde. 3 centimeter gespoten PUR isoleert even goed als 23 centimeter schuimbeton.

Snelheid aanbrengen PUR isolatie

Deze methode is binnen enkele uren gebeurd, hierna is het meteen beloopbaar.

Duurzame isolatie

De isolatieplaat is volledig naadloos, zeer stabiel en vormvast. De vloerisolatie zal nooit verzakken.

Goedkope vloerisolatie

Vloerisolatie in gespoten PUR is de goedkoopste vloerisolatie. U bespaard over de gehele oppervlakte 1 laag metselwerk. Ook is er geen isolatie overschot en snijverlies.

PUR vloerisolatie is tijdbesparend én geldbesparend. Ook is deze vloerisolatie veel sterker dan plaatisolatie, en kan per vierkante meter duizend kilo meer dragen dan plaatisolatie.

Voordelige vloerisolatie in gespoten PUR

Ondanks dat gespoten PUR de voordeligste vloerisolatie is zult u ook willen besparen op de aanschaf en plaatsing wanneer dat mogelijk is. En dat is mogelijk! Door offertes aan te vragen van isolateurs uit uw regio en deze te vergelijken in prijs en kwaliteit kunt u tot wel 40% besparen.

Het aanvragen en vergelijken van offertes is snel, gemakkelijk, gratis en geheel vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast! U kunt op uw gemakje de offertes vergelijken en daarna beslissen of u met iemand verder gaat.


Laat een reactie achter, vinden we leuk!